18 Mayıs 2018 Cuma

BEAUTY FEST 2018

Yılın en güzel festivali Beauty Fest, 4-7 mayıs tarihlerinde Uniq İstanbul'da gerçekleşti. Güzellik ve bakım temalı festivalde, hem müzik ve eğlence bulunurken, aynı zamanda güzellik bloggerların söyleşilerine yer verildi.

Festivale katılan güzellik ve bakım markaları, make-up şovlar, makyaj uzmanları ile sohbetler ve eğlenceli yarışmalar düzenledi. Moda, bakım, güzellik, astroloji gibi konularda sohbet ve söyleşilerin yapıldığı “Beauty Talks”ta, PuCCa, Uğur Kıral, Sebile Ölmez, Ayşe Tolga, Dinçer Güner, Melodi Elbirliler, Zeynep Soylu, Nihal Kanık, Burçin Ünaldım ve Meriç Keskin gibi dijital dünyanın renkli isimleri ziyaretçilerle bir araya gelip deneyimlerini paylaştılar.
Bunlarla birlikte Fettah Can ve Ece Seçkin festival boyunca müzikleriyle eşlik ettiler.





Beauty Fest”, ünlü markaların en beğenilen ürünlerine, BIG SALE kampanyası yaparak makyaj severleri indirimli ürünlerle buluşturdu.







Festivalin sonunda ise “Beauty Influencer Awards’18” ile sosyal medyanın yeni influencerları seçildi. Ayşe Tolga, Styleboom, Melodi Erbirliler, Meriç Keskin, Ojemrujumrimelim, PuCCa, Sebibebi, Uğur Kıral ve Zeynep Soylu’dan oluşan jüri üyelerinin değerlendirmesiyle kazanan kişilere ödülleri verildi.



Asude Yılmaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder