19 Şubat 2017 Pazar

MAC STROBE CREAM X LOREAL LUMİ MAGIQUE KREM AYDINLATICI KARŞILAŞTIRMASI

  Herkese merhaba! Bir karşılaştırma yazısı ile karşınızdayım. Islak makyajların gözdesi olan ve tabi ki de benimde gözdem olan 2 sıvı aydınlatıcıyı karşılaştıracağım. Bu iki ürün Mac Strobe Cream ve Loreal Lumi Magique. İkisi birbirine muadil mi ? Farklılıkları neler ?  Hepsini tek tek cevaplayacağım.






 Loreal Lumi 20 ml'lik pompalı bir şişeye sahip. Kullanırken iyi çalkalamak gerekiyor. Aksi takdirde ürün iyi karışmıyor ve su halinde çıkıyor. Benim bu ürün hakkında tek eksim bu yönde. Yapısı biraz daha kremsi olabilirdi. Çok sıvı bir ürün.




  Mac Strobe Cream ise iki boydan oluşuyor. Resimdeki boyu 30 ml. Loreal Lumi'ye göre daha kremsi yapıda. Bu anlamda Mac'i daha çok beğendim. 






  Bileğimde en baştaki Mac Strobe Cream, ikincisi ise Loreal Lumi Magique. Mac pembemsi yapıda. Loreal ise daha grimsi beyazımsı yapıda. Yüzde ikisi de farklı durmasa da Lumi beyaz tonlu bir aydınlatıcı olduğu için yüzde kendini daha çok belli ediyor. Mac ise ciltle bütünleşiyor. İki üründe fondoten ile birleştirilip kullanılabiliyor. İsterseniz cilt altına baz olarak da kullanabiliyorsunuz. İkisi de yüzde asla sim sim durmayan krem aydınlatıcılar. Mac Strobe Cream 50 ml 135 tl.
Loreal Lumi Magique 20 ml 39 lira gibi bir fiyatı vardı.
xox 
Asude.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder